< VISSZA

Cinema Niche EXTRA: The Day He Arrives


dél-koreai vígjáték, 79 perc, 2011
eredeti nyelven, magyar és angol felirattal

Időpontok:

Rendező: Hong Sang-soo

Szereplők: Yu Jun-sang, Kim Sang-joong, Song Sun-mi, Kim Bo-kyung, Kim Eui-sung, Baek Jong-hak, Ki Joo-bong, Bek Hyun-jin, Ko Hyun-jung, Ahn Jae-hong, Bae Yoo-ram

Vágy és kiábrándultság, alkotói válság és inpiráció, véletlen egybeesésekből, nehéz viszontlátásokból és a városi utcaköltészetből építkezik Hong Sang-soo 2011-es filmje. A filmrendező, Yoo Seong-jun (Yu Jun-sang) aki abbahagyta a filmezést, és öntörvényű száműzetésben él egy kisvárosban, rövid időre visszatér Szöulba. Miközben egykori lakhelye körül sétálgat, fiatal rajongói ismerik fel akik munkái felől érdeklődnek (válaszai éppoly viccesek, mint megrendítően neurotikusak). Egy régi barát szerelmi gondjai hosszú italozásba torkollanak, Yoo pedig megismerkedik egy titokzatos nővel (Kim Bo-kyung).

A fekete-fehérben forgatott film a törékeny kapcsolatok, nagy találkozások elmosódó emlékképeit tölti fel pezsgő és önfeledt humorral. Yoo néhány napot Szöulban töltött a barátjával, de lehet, hogy még mindig ez az első napja ott. Lehet, hogy tanult valamit a volt barátnőjével való találkozásból, vagy először újra meg kellett találnia a nőt, aki kisértetíesen hasonlít rá. Mivel az élet Hongnál csak egy nap alatt játszódik, nincs más választása, mint újra és újra játszani különös napját.

Tovább a Hong Sang-soo Randevú teljes programjához >>

Hírlevél feliratkozás

Az Ismeretlen Uránia - kötet

Itáliai utazás 2023-24

Exhibition On Screen - 2023

kávéház banner 290x

Uránia Aranykönyv

Közelgő premierek
Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató