< VISSZA

KAFF 2017 - Ausztrál válogatás


Válogatás a 2017-es Kecskeméti Animációs Filmfesztivál programjából, 90 perc, 2017
angol nyelven

Időpontok:

Rendező: lentebb, a filmcímek alatt látható
KAFF szignál
- Kakukk Marcell, 0:00:56Harvie Krumpet
Harvie Krumpet


Rendező: Adam Eliot, 0:22:00

A Harvie Krumpet egy átlagos ember életrajza, aki látszólag örökös rossz szerencsére van ítélve. Tourette-szindrómával született, belecsap a villám, eltávolítják a heréit, Alzheimer-kórt diagnosztizálnak nála; Harvie problémáinak úgy tűnik, nincs végük! De Harvie sok mindent megtanult az életben, és élvezi annak gyümölcseit. Rátalál a szerelem, a szabadság, a meztelenség és végezetül annak igaz jelentése, hogy mit is jelent embernek lenni.


Az anyja hangja
Az anyja hangjaRendező: Dennis Tupicoff, 0:14:30

Egy valós rádióriportban Kathy Easdale meséli el, hogyan tudta értesül fia, Matthew haláláról. Megdöbbentő pontossággal és tényszerűen beszél a reményről, a felismerésről és a gyászról. Minden lélegzetvételével kifejezi a fia iránti szeretetét. A film ugyanazt a felvételt kétszer használja fel, két különböző nézőpontból és ábrázolásmóddal, eltérő vágással, szín- és hangvilággal bemutatva szeretet és a halál két verzióját.


Kis kincsek
Kis kincsek


Rendező: Sarah Watt, 0:14:30

A terhesség nagy változások időszaka. A film Jane terhességének története: szól a pánikról, hogy elveszíti az identitását, és képtelen lesz örülni gyermekének. Szól veszélyben lévő karrierje miatti félelmeiről, a hormonjaival és jót akaró partnerével vívott csatáiról. A film díjat nyert a Velencei Filmfesztiválon.


Noelene Giblet nagy elrablása
Noelene GilbetRendező: Susan Earl, 0:13:00

Noelene Giblet – egy idős asszony és félelmetes házastárs – imádja Muldert és az X-aktákat. Egy este, amíg Noelene és Barry (a férje) kedvenc programjukat nézik, földönkívüliek jönnek és elrabolják Noelenet. Egy katasztrofális dologgal később Noelene egy új és nagyon más nőként érkezik vissza, Barry nagy örömére.


Láncfűrész
LáncfűrészRendező: Dennis Tupicoff, 0:25:00

Frank és Ava Gardner az ausztrál vidéken élnek a kacagójancsik és szarvasmarhák között. A munkájuk alantas, de szívük mélyén igazi romantikusok. A valóságból és fikcióba, Hollywoodból Spanyolországba, a múltból a jelenbe ugráló Láncfűrész a szerelemről, a celebekről, macsóságról, láncfűrészekről, képzeletről és halálról mesél. Miközben a természet végsőkig kitart.

Hírlevél feliratkozás

Az Ismeretlen Uránia - kötet

Met 2022-23 borító

Exhibition 2022 banner férfiakkal

 Moliere 400 Új bemutatók felirattal

kávéház banner 290x

Uránia Aranykönyv

Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató