„LEGYŐZETVE GYŐZ”- Dr. Tóth Zoltán József a Szent Korona országáért

Jelenczki István filmjének online vetítése

2021. április 24. 17:00 - 19:00

Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház Online

„LEGYŐZETVE GYŐZ” - ONLINE VETÍTÉS

2021. április 24-én 17 órakor
JEGYVÁSÁRLÁS

Jegyár: 2000 Ft

Ez a filmem nem dokumentumfilm, nem portréfilm, nem oknyomozó film. Ez a film - Emlékfilm.

Egy barát, egy munka- és harcostársra történő emlékezés, mind arról, amit közösen, Zoli és én, barátaink alkottunk, létrehoztunk.

Ez a film, tárgyszerű, az igazsághoz hű.  Az emlékezésben segítségemre volt a feleség, az összekötő kapocs a teljességhez, az örömben, bánatban, a bajban és legfőképpen a szeretetben hű társa, Brigitta. 

Ez a film egy új filmmé formálódott Brigitta emlékezésével és az előző filmjeim válogatott részletei felhasználásával. Egy olyan filmmé, amely Zoltán életútjának kiemelt állomásait, drámai pontjait mutatja be, a barátság megtartó erejével, szeretettel, saját erőből, önzetlenül.

Filmem nemcsak Tóth Zoltán József elhívatottságáról, küldetéséről szól, hanem a Magyarság hívatásáról, az Igazság, a Szeretet képviseletéről, a Szent Korona tan szellemiségének szolgálatáról.

Rendező: Jelenczki István

***

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a vetítés a meghirdetett időpontban kezdődik és a valós vetítési időben fut, azaz nem megállítható, nem visszajátszható. A film a vásárlás után online felületen nézhető meg.

Uránia online jegyvásárlás - leírás

Az előadásokra az online.jegy.hu oldalon tud jegyet vásárolni az Uránia Nemzeti Filmszínház boxában. Ha még nem regisztrált vásárló az online.jegy.hu-n, akkor a sikeres vásárláshoz előbb regisztrálnia kell a „Bejelentkezés” fülön, majd folytathatja a tranzakciót. Amenniyben segítségre szorul a jegyvásárlás vagy a vetítésbe való bekapcsolódás lépéseiben, itt talál leírást a vásárlás és a vetítés elérésének menetéről.

(A képre kattintva PDF fájl jelenik meg).

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy ajándékjegy vásárlására az online vetítéseknél nincs lelehetőség! Egy regisztrált vásárló csak 1 db jegyet tud felhasználni, ezért kérjük, 1 db virtuális jegyet vásároljon!  A jegyek nem átruházhatók és egyszerre egy eszközön felhasználhatók.

A film a vásárlás után online felületen nézhető meg.

***

Ha a közvetítésben technikai problémák merülnek fel, akkor kérjük ellenőrizze az alábbi feltételeket:

A közvetítést Google Chrome, Firefox és Safari böngészővel tudja megtekinteni, az Internet Explorer és az Edge nem támogatott.

- Ajánlott, hogy a közvetítést wifi kapcsolat helyett kábel csatlakozással tekintse meg, emellett kérjük állítson le a számítógépen minden egyéb alkalmazást, akadás esetén pedig próbálja meg frissíteni a böngészőjét.

- A közvetítés során a hang- és képminőséget érintő problémákat legtöbbször a gyenge szélessávú internetkapcsolat okozza. Mindenekelőtt kérjük frissítse vagy indítsa újra a böngészőt, illetve ellenőrizze az internetkapcsolat állapotát. Ha a probléma nem szűnik meg, húzza ki a hálózatból a routert néhány percre, majd csatlakoztassa újra.

- A vetítés maximum 1920x1080 felbontású képpel működik - a felbontás automatikusan igazodik az otthon használt sávszélességéhez. Ha lassabb az internet sebessége, akkor tapasztalhat akadozást, de 10 Mbps sávszélességű internet sebességgel kiváló minőségben fogja tudni nézni a közvetítést, és 5 Mbps sávszélességgel is jó minőségben nézhetőek az események. 

Hírlevél feliratkozás

Az Ismeretlen Uránia - kötet

 

Itáliai utazás 2023-24

Exhibition On Screen - 2023

Tájoló mozi

kávéház banner 290x

Uránia Aranykönyv

Hívjon minket +36 1 486-3400 Főoldal Az oldal tetejére

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató