< VISSZA

Latin-Amerikai Filmnapok: Az exemnek szeretettel

Dedicada a mi Ex
vígjáték / Ecuador - Kolumbia, 95 perc, 2019
spanyol nyelven, magyar felirattal

Időpontok:

Rendező: Jorge Ulloa

Szereplők: Raúl Santana, Nataly Valencia, Biassini Segura, Carlos Alcántara, Mariana Treviño, Jorge Enrique Abello, Lorna Cepeda

Miután barátnője elhagyja, Ariel összeomlik. Vissza kell szereznie Carolt, bármi áron, még ha a világ végére is kell utaznia érte. Csakhogy ehhez rengeteg pénz kell. Jobb ötlet híján benevez egy zenei tehetségkutató versenybe, amely 10.000 dollár fődíjjal kecsegtet, majd összeránt egy rockzenekart, benne vakmerő barátjával, Ortegával, a doboknál egy Felicia nevű vamp csajjal és egy tehetségtelen gitárossal, a keresztény lelkületű Néstorral. A siker felé vezető úton a bandának választania kell a díj és a barátság között, Arielnek pedig rá kell jönnie, hogy a szerelem, akár a jó sláger, akkor találja meg az embert, amikor az a legkevésbé számít rá.

A filmet egy humoros szkeccseket bemutató YouTube csatorna, a több milliós nézőszámokat produkáló Enchufe.tv fiatal alkotói készítették. Ennek is köszönheti, hogy rögtön a bemutatót követően egész Latin-Amerikában hatalmas sikert aratott, Ecuadorban pedig minden idők legnagyobb kasszasikere lett.

***

Después de haber sido abandonado por su novia, Ariel se derrumba. Tiene que recuperar a Carol, cueste lo que cueste, aunque tenga que viajar hasta el fin del mundo para conseguirla. Para esto, necesitará mucho dinero. A falta de una idea mejor, se presenta a un concurso de talentos musicales con un premio de 10.000 dólares, y luego monta una banda de rock con su atolondrado amigo Ortega, una baterista rebelde llamada Felicia y un mal guitarrista cristiana, Néstor. En el camino, la banda tendrá que decidir entre el premio o su amistad, mientras Ariel descubre que el amor, al igual que una buena canción, llegan cuando menos te lo esperas.

La película fue realizada por los jóvenes creadores de Enchufe.tv, un canal de YouTube de sketches de humor que cuenta con millones de espectadores. La película ha sido un éxito en toda Latinoamérica y se ha posicionado oficialmente como la película ecuatoriana más taquillera de la historia.

A Latin-Amerikai Filmnapok teljes programja >>

Jegyinformáció:
Normál jegyár / Precio de las entradas : 1800 Ft
Diák, pedagógus, nyugdíjas kedvezmény: a kedvezményre jogosult nézők a pénztárban 1400 Ft-os áron válthatnak jegyet. / Estudiantes, pedagogos, jubilados podrán adquirir las entradas a 1400 Ft.

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató