< VISSZA

Giuseppe Verdi: Macbeth


Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából, 195 perc, 2014
olasz nyelven magyar felirattal

Időpontok:

Rendező:

Verdi egyik legsötétebb témájú operája, a Shakespeare tragédiája nyomán készült Macbeth nyitja a közvetítéssorozatot. A címszerepet Zeljko Lucic, Banquo szerepét René Pape, Macdufföt Joseph Calleja fogja énekelni. Az opera női főszerepe, a Lady szerepe egyike a drámai szoprán szerepek legfélelmetesebbjének, nagy drámai szopránok álomszerepe. Sok énekesnő ambicionálta a rendkívül hálás szerep eléneklését pályája korai szakaszában, sokszor sikertelenül, vagy, ha sikeresen, akkor hangjuk, további karrierjük rovására. Meglepetésre ezúttal a nemrégiben még a könnyebb hangot igénylő Mozart, Donizetti és Verdi szerepeket éneklő díva Anna Netrebko vállalta a hihetetlenül súlyos szerep eléneklését és eljátszását.

Jegyinformációk
Belépőjegy: 4100 Ft

Továbbra is van lehetőség 3600 Ft-ért kedvezményes jegy vásárlására azoknak, akik a nyári válogatás ÉS az új évad legalább öt különböző előadására váltanak jegyet egyszerre. A kedvezményes jegyvásárlásra csak személyesen a jegypénztárban van lehetőség, az online jegyfoglaló rendszerben nem. Megértésüket köszönjük.

Jegyek kaphatók az Uránia jegypénztárában és a Jegymester hálózatában.

Jegyfoglalás telefonon: 486-3400, 486-3401, 486-3413, 486-3414

Jegyfoglalás interneten - Kérjük kattintson fent a kiválasztott időpontra!

A lefoglalt jegyeket kérjük 5 napon belül az Uránia jegypénztárában személyesen átvenni, 5 nap után a foglalás automatikusan törlődik a rendszerből. Megértésüket köszönjük.

Bemutató dátuma: 2014.10.11.

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató