< VISSZA

MUSE Live At Rome Olympic Stadium 2013


Élőben rögzített HD koncertfilm, 95 perc, 2013

Időpontok:

Rendező: Matt Askem

Producer: MUSE

Az első albuma kiadása óta eltelt közel 15 évben a Muse korunk egyik legmeghatározóbb rockbandájává nőtte ki magát, és olyan slágereivel, mint a „Supermassive Black Hole”, a „Starlight” vagy a „Madness” végérvényesen beírta magát a rocktörténelembe. A számos műfaji elemet vegyítő Muse kritikai elsimeréseinek sora hatalmas, magáénak tudhat többek között egy Grammyt, 2 Brit Award-ot és 5 Europe Music Award-ot, miközben közönségsikereit eddig világszerte több mint 15 millió példányszámban elkelt albumai igazolják.

A Muse - Live at Rome koncertfilmet a római Olimpiai Stadionban forgatták 2013. július 6-án az energikus és extravagáns fellépéseiről ismert zenekar teltházas koncertjén, melyet több mint 60 000 néző előtt adtak elő. A koncert leginkább egy rendkívül látványos színpadi show a Muse fantasztikus zenéjére koreografálva. A három iskolai jóbarátból alakult banda egy hipnotikus utazásra invitálja a közönséget apirotechnika, gigantikus digitális kivetítők segítségével ebben a szinte epikus produkcióban, mely több mint 20 számot vonultat fel, köztük a legújabb lemezükről ismert The 2nd Law, vagy olyan klasszikus slágereket, mint as Uprising, Supermassive Black Hole, Time Is Running Out, Starlight vagy a Plug-In Baby.

A koncertet a most már egyre szélesebb körben ismert, Ultra High Definition , 4K formátumban rögzítették. A rajongók számára ez a film páratlan lehetőséget jelent hogy megtapasztalják a teljes látható spektrumon a római stadionban előadott show-t. A mozi közönsége rendkívül részletes látványban tapasztalja meg a felvételeken a Stadio Olimpico elképesztő látványát, a " pók" kamerák ujjongó tömeg felett „száguldó” és a színpadon közeliben bemutatott felvételeivel.

Jegyinformációk

Jegyek egységesen 2500 Ft-os áron kaphatók az Uránia jegypénztárában és a Jegymester hálózatában, kedvezményes jegy a koncertfilm-sorozat 3 vagy több vetítésére 2000 Ft/koncert áron kapható.

Bemutató dátuma: 2014.02.06.

Tracklist:

1. Intro
2. Supremacy
3. Panic Station
4. Plug In Baby
5. Resistance
6. Animals
7. Knights of Cydonia
8. Explorers
9. Hysteria
10. Feeling Good
11. Follow Me
12. Madness
13. Time is Running Out
14. Guiding Light
15. Undisclosed Desires
16. Supermassive Black Hole
17. Survival
18. Isolated System
19. Uprising
20. Starlight

Pénztárnyitás: az első előadás előtt 30 perccel.
Pénztárzárás: az utolsó előadás kezdetét követően 15 perccel.
A kávézó a mozi nyitvatartási idejében tart nyitva.

© Uránia Nemzeti Filmszínház
Az Art-Mozi Egyesület tagmozija

1088 Budapest, Rákóczi út 21.

megközelítés
jegyinformáció
írjon nekünk!
közérdekű adatok
sajtó
Adatvédelmi tájékoztató